Тамақ өнімдері өндірісінің жабдықтары

  • Тамақ өндірісіне қажетті ет, сүт өндірісінің технологиялық жабдықтарын меңгерудің теориялық және практикалық дағдыларын меңгеру. Ет-сүт өнеркәсібіне арналған машиналар мен аппараттардың негізгі сипаттамаларымен қатар негізгі технологиялық есептеулер мен конструкцияларын оқып үйрену. Жабдықтардың жұмыс істеу принциптері мен ерекшеліктері, қолданыстағы жабдықтарды жетілдіру жолдары, технологиялық процестерді механикаландыру мен автоматтандыру және оларды басқару мүмкіндіктерін қарастырады
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top