Өсімдік тектес екіншілік шикізаттарды биоконверсиялау негіздері 1

  • Өсімдік тектес екіншілік шикізаттарды биоконверсиялаудың негізгі технологиялық әдістерін, ерекшеліктерін және принциптерін меңгеру. Өсімдік тектес екіншілік шикізаттардың классификациясын, өңдеу түрлерін және классикалық қолданылуын зерделеу. Химиялық және технологиялық өңдеу кезінде өсімдік липидтері мен майларының құрылымы, синтезі және түрленуі туралы құзыреттіліктерді қалыптастыру
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top