Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасын бағалау және қауіпсіздігі
-
Мал сою және ұқсатуды бақылауды зерттеу. Тағамдық мал майларын өндірісін және сапасын бақылау. Жем ұнын, қан және оны ұқсату өнімдерінің өндірісін және сапасын бағалауды жүзеге асыру. Шұжық, қақталған ет, жартылай дайын өнімдерінің, банкадағы ет консервілерінің қауіпсіздігі және технохимиялық бақылаудың нәтижелерін талдау
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2