Тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау

  • Білім алушыларда тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау және реконструкциялауда теориялық білім, практикалық дағдылар мен әдістемелік негіздер кешенін қалыптастыру және дамыту. Жобаланатын тамақ өндірісі кәсіпорны құрылысының техникалық-экономикалық көрсеткіштерін, өндіріс ассортименттері мен технологиялық схемаларын негіздеу, шикізат есебі, жұмысшылар саны, технологиялық жабдықтар және цехтың жалпы ауданы есептеулерін оқып үйрену. Өндірістің бас жоспарын және өндірістік цехтың орналасуын орындау.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top