Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау
-
Білім алушыларда тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалау және реконструкциялауда теориялық білім, практикалық дағдылар мен әдістемелік негіздер кешенін қалыптастыру және дамыту. Жобаланатын тамақ өндірісі кәсіпорны құрылысының техникалық-экономикалық көрсеткіштерін, өндіріс ассортименттері мен технологиялық схемаларын негіздеу, шикізат есебі, жұмысшылар саны, технологиялық жабдықтар және цехтың жалпы ауданы есептеулерін оқып үйрену. Өндірістің бас жоспарын және өндірістік цехтың орналасуын орындау.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2