Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы 2

  • Бірінші, екінші тағамдарды дайындау; нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді даярлау дағдыларын меңгеру. Дайын өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін бағалауды зерттеу. Әлем халықтарының ұлттық тағамдарымен таныстыру. Ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдерді ұсыну және жобалау бойынша тәжірибелік білімді шыңдау. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді зерттеу. Мейрамханалар мен кафелердегі инновациялар.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top