Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы 2
-
Бірінші, екінші тағамдарды дайындау; нан-тоқаш, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді даярлау дағдыларын меңгеру. Дайын өнімнің сапасы мен қауіпсіздігін бағалауды зерттеу. Әлем халықтарының ұлттық тағамдарымен таныстыру. Ыдыс-аяқ пен аспаздық өнімдерді ұсыну және жобалау бойынша тәжірибелік білімді шыңдау. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетуді зерттеу. Мейрамханалар мен кафелердегі инновациялар.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1