Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасын бағалау және қауіпсіздігі 2
-
Нан, макарон, кондитерлік, қант, крахмал зауыттарындағы және ашыту кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылауды жүзеге асыру. Нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдердің, қант, крахмал өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасын бағалаудың нәтижелерін талдау. Тамырлардың (корнеплоды), түйнелерді (клубнеплоды) қауіпсіздігі және сапасын бағалаудың нәтижелерін талдау
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1