Өсімдік өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасын бағалау және қауіпсіздігі 2

  • Нан, макарон, кондитерлік, қант, крахмал зауыттарындағы және ашыту кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылауды жүзеге асыру. Нан-тоқаш, макарон, кондитерлік өнімдердің, қант, крахмал өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасын бағалаудың нәтижелерін талдау. Тамырлардың (корнеплоды), түйнелерді (клубнеплоды) қауіпсіздігі және сапасын бағалаудың нәтижелерін талдау
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top