Астықты жинағаннан кейін өңдеу технологиясы

  • Астық массасын сақтау объектісі ретінде зерделеу: астық массасының сипаттамалары. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін жинаудан кейінгі өңдеу және сақтауды, астық кәсіпорындарында астық және тұқыммен орындалатын негізгі операцияларды білу. Астықты тауар және тұтыну объектісі ретінде талдау. Өлшеу тәртібі, таразылау жабдықтары және таразыларды пайдаланумен танысу. Астықты тазалау технологиясын, аэрациялық қондырғыларды және дәнді белсенді желдетуді зерделеу
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top