Ет және ет өнімдер технологиясы 2

  • Ет шикізатының құрамы мен қасиеттерін, сондай-ақ тағамдық мал майларын, техникалық майларды және жемшөп өнімдерін өндіру технологиясын зерделеу. Шұжық, жартылай фабрикаттар және тұздалған өнімдер, ет консервілері өндірістерімен танысу. Өңдеу мен консервілеуде практикалық дағдыларды қолдану. Ет өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздік стандарттарын, соның ішінде май, ақуыз, көмірсулар және басқа да қоректік заттарға қойылатын талаптарды, сондай-ақ сатуға арналған Өнімді өңдеу және буып-түю ережелерін зерттеу.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top