Өсімдік шаруашылық негізінде астықтану

  • Негізгі дақыл дәндерінің жіктелуі, құрылымы, химиялық құрамын оқып, үйрену. Тартпа алу қағидаларын игеру. Органолептикалық, физикалық, химиялық әдістермен анықталатын дәннің сапа белгілерін оқып, үйрену. Дәннің сапа белгілері мен технологиялық қасиеттерінің байланысын оқып, үйрену. Астықты стандарттау түрлерімен танысу. Жеке дақылдарды оқып, үйрену: бидай, қара бидай, жүгері, арпа, сұлы, жарма, бұршақ, майлы дақылдар
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top