Тамақ өнімдерінің ғылыми зерттеу негіздері

  • Тамақ өнеркәсібінде қолданылатын шикізаттың, тамақ өнімдерінің және дайын өнімнің әртүрлі қасиеттерін зерттеудің заманауи әдістерімен байланысты ғылыми зерттеулер жүргізудің әдіснамасы мен жоспарлауы туралы ұғымның кәсіби құзыреттілігін игеру. Ойлау, ауызша және жазбаша сөйлеу нәтижелерін логикалық тұрғыдан дұрыс, дәлелді және нақты құра білу, ғылыми зерттеулерді ұйымдастыру, ғылыми ақпаратты өңдеу, эксперименттік және теориялық зерттеулер, эксперименттік факторлық математикалық модельдер жүргізу
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top