Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік майлары технологиясы 2
-
Майды қайта өңдейтін өндірістердің технологиялық процестерінің теориялық негіздерін және өзара байланысын білу; майды қайта өңдеудің технологиялық процестерінің тиімділігін жоғарылатуға инновациялардың соңғы жетістіктері мен нәтижелерін қолдану; процестердің сапалық және сандық параметрлерін талдау негізінде олардың жүру сипатын реттеу; май өнімдердің сапасын, қауіпсіздігі мен қоректік құндылығын анықтау әдістерін қолдану; екіншілік ресурстарды пайдалану тәсілдерін меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1