Өсімдік майлары технологиясы 2

  • Майды қайта өңдейтін өндірістердің технологиялық процестерінің теориялық негіздерін және өзара байланысын білу; майды қайта өңдеудің технологиялық процестерінің тиімділігін жоғарылатуға инновациялардың соңғы жетістіктері мен нәтижелерін қолдану; процестердің сапалық және сандық параметрлерін талдау негізінде олардың жүру сипатын реттеу; май өнімдердің сапасын, қауіпсіздігі мен қоректік құндылығын анықтау әдістерін қолдану; екіншілік ресурстарды пайдалану тәсілдерін меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top