Тамақ өнімдерінің тауартануы

  • Тауартану негіздері мен әдістерін, тауарлардың сапасын бақылау әдістерін, тамақ өнімдерінің химиялық құрамын, тұтыну қасиеттерін, азық-түлік тауарларының физикалық қасиеттерін, тамақ өнімдерін сақтау шарттарын, азық-түлік тауарларының жіктелуі мен ассортиментін зерделеу; қазіргі заманғы әдістер мен технологияларды қолдану негізінде тамақ өнімдерін тауарлық бағалауды ұйымдастыру және жүргізу дағдыларын меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top