Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің тауартануы
-
Тауартану негіздері мен әдістерін, тауарлардың сапасын бақылау әдістерін, тамақ өнімдерінің химиялық құрамын, тұтыну қасиеттерін, азық-түлік тауарларының физикалық қасиеттерін, тамақ өнімдерін сақтау шарттарын, азық-түлік тауарларының жіктелуі мен ассортиментін зерделеу; қазіргі заманғы әдістер мен технологияларды қолдану негізінде тамақ өнімдерін тауарлық бағалауды ұйымдастыру және жүргізу дағдыларын меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2