Тамақ өнімдерінің үдерістері мен аппараттары 2

  • Тамақ өнімдерінің процестер мен аппараттарын талдау және есептеу принциптері. Масса алмасу процестерінің теориясы, дистиляция және түзету процестері. «Сұйықтық-сұйықтық» және «Қатты-сұйықтық» жүйесіндегі экстракция процестерінің теориясы және құрылымдық ерекшеліктері, жұмыс принципі, осы процестерді жүзеге асыруға арналған құрылғылардың негізгі есептеулерін тәжірибелік міндеттерді шешу үшін қолдана білу.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top