Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің үдерістері мен аппараттары 2
-
Тамақ өнімдерінің процестер мен аппараттарын талдау және есептеу принциптері. Масса алмасу процестерінің теориясы, дистиляция және түзету процестері. «Сұйықтық-сұйықтық» және «Қатты-сұйықтық» жүйесіндегі экстракция процестерінің теориясы және құрылымдық ерекшеліктері, жұмыс принципі, осы процестерді жүзеге асыруға арналған құрылғылардың негізгі есептеулерін тәжірибелік міндеттерді шешу үшін қолдана білу.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2