Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдер технологиясы 1
-
Сүт және сүт өнімдерінің қасиеттерін, құрамын және тағамдық құндылығын зерттеу. Сүт сапасына қойылатын талаптармен таныстыру. Сүтті алғашқы өңдеу. Қазіргі заманғы бақылау әдістері мен стандарттарына сәйкес сүт және сүт өнімдерінің негізгі көрсеткіштерін анықтау әдістерін меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2