Тамақ өнімдері технологиясының теориялық негіздері 1

  • Тамақтану заңдылықтары, зат алмасу туралы жалпы ақпаратты зерттей білу. Тамақ өнімдерінің негізгі тағамдық және биологиялық белсенді заттарымен танысу. Өнімдердің құрылымы мен қасиеттерін, ағзаның маңызы мен қажеттілігін және олардың адам ағзасына әсер ету ерекшеліктерін сипаттай білу. Негізгі сапалық сипаттамаларын, тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығын анықтай білу. Тамақ өнімдерін өндірудің теориялық негізінің бастапқы заңдары мен принциптерін меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top