Тағам өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері

  • Тамақ өнімдерін зерттеудің заманауи әдістері. Өнімді зерттеудің жаңа әдістері. Дайын өнімнің сапасын, сондай-ақ қауіпсіздігін кешенді бағалау. Дайын өнімді зерттеудің инновациялық әдістері. Органолептикалық әдіс. Физика-химиялық әдіс. Биохимиялық әдіс. Физикалық әдіс. Микробиологиялық әдіс.Спектроскопия. Нәтижелерді математикалық өңдеу. Азық-түлік өнімдерін ғылыми-зерттеу. Зерттеудің жаңа әдістерін әзірлеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top