Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветсансараптамасы (2-бөлім)
-
Пәннің мақсаты-ет және ет өнімдерінің технологиясын, гигиенасын, санитариясын және ветсанэкспертизасын зерттеу. Ет комбинаттарын, сою пункттерін, сою алаңдарын салу кезіндегі ветеринариялық-санитариялық талаптар. Қоршаған ортадағы патогендік микроорганизмдерді жоюға бағытталған сауықтыру шараларының кешенін жүргізу: ет пен ет өнімдерін микробтық себу көздерін өңдеу және дезинфекциялау.
-
Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2