Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветсансараптамасы (2-бөлім)

  • Пәннің мақсаты-ет және ет өнімдерінің технологиясын, гигиенасын, санитариясын және ветсанэкспертизасын зерттеу. Ет комбинаттарын, сою пункттерін, сою алаңдарын салу кезіндегі ветеринариялық-санитариялық талаптар. Қоршаған ортадағы патогендік микроорганизмдерді жоюға бағытталған сауықтыру шараларының кешенін жүргізу: ет пен ет өнімдерін микробтық себу көздерін өңдеу және дезинфекциялау.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top