Өсімдік, балық, ара және құс шаруашылығы өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптамасы (2-бөлім)

  • Пәннің мақсаты-балық етінің, балық шаруашылығы өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптамасын, кәсіпшілік балықтар туралы мәліметтерді, балық етінің морфологиясы мен химиялық қасиеттерін, оның тағамдық және биологиялық құндылығын зерделеу. Студенттер әртүрлі аурулардағы балықты сараптау және санитарлық бағалауды, балғындыққа арналған балықтар мен балық өнімдерін сынамаларды алу ережелерін және зерттеу әдістерін біледі.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top