Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өндіріс нысандарының ветеринариялық санитариясы
-
Пәннің мақсаты студенттердің ет - сүт өнімдерін өндіру объектілерінде ветеринариялық-санитариялық қадағалаудың маңыздылығын түсіну болып табылады. Сапасыз ет-сүт өнімдерінен тамақтан улану туралы түсінік. Пән ет және сүт өнеркәсібін қайта өңдеу кәсіпорындарына қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды, Ағынды суларды тазарту әдістерін және басқаларын зерттейді өндіріс технологиясының ерекшеліктері.
-
Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 1