Ет-сүт өндіріс нысандарының ветеринариялық санитариясы

  • Пәннің мақсаты студенттердің ет - сүт өнімдерін өндіру объектілерінде ветеринариялық-санитариялық қадағалаудың маңыздылығын түсіну болып табылады. Сапасыз ет-сүт өнімдерінен тамақтан улану туралы түсінік. Пән ет және сүт өнеркәсібін қайта өңдеу кәсіпорындарына қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды, Ағынды суларды тазарту әдістерін және басқаларын зерттейді өндіріс технологиясының ерекшеліктері.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top