Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветсансараптамасы (3-бөлім)

  • Пәннің мақсаты-сүт және сүт өнімдерінің технологиясын, гигиенасын, санитариясын және ветсанэкспертизасын зерттеу. Сүт өнімдерінің тағамдық құндылығы, шикізатқа қойылатын талаптар. Қымыз, шұбат, сүзбе және оның түрлерін дайындау технологиясы және сапасын бақылау. Консервіленген сүт өнімдерінің технологиясы, санитариясы және ветсанэкспертизасы. Ашытылған сүт өнімдеріне қойылатын нормативтік құжаттама талаптары.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top