Мал шаруашылығы өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау

  • Пәннің негізгі мақсаты-студенттерге ет-сүт өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау үшін, ВСС зертханасын жабдықтармен және реактивтермен жарақтандыру бойынша, мал шаруашылығының тамақ өнімдерін жіктеу бойынша қажетті теориялық білім мен практикалық дағдыларды беру. Білім алушы зертханалық зерттеулер үшін өнім сынамаларын іріктеу қағидаларын, зерттеу әдістерін, оның ішінде өтімді емес өнімді кәдеге жаратудың, зертхананы дезинфекциялаудың заманауи экспресс-әдістерін меңгереді.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top