Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық микробиологиясы
-
Пәннің мақсаты студенттердің тамақ өнімдеріне микробиологиялық зерттеулер жүргізу туралы білімдерін қалыптастыру. Студенттер тамақ өндірісінің жалпы және өнеркәсіптік микробиологиясы мен микробиологиясының негіздерін; азық-түлік өндірісінің санитарлық-микробиологиялық аспектілерін, микробиологиялық көрсеткіштерге тамақ өнімдерін зерттеу әдістерін біледі.
-
Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1