Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветсансараптамасы (1-бөлім)

  • Пәннің мақсаты мал шаруашылығы үшін ветеринариялық санитарияның маңыздылығын, оның адам мен жануарларға ортақ аурулардың алдын алудағы рөлін, ет-сүт өнеркәсібі объектілерінде ветеринариялық-санитариялық іс-шараларды (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) өткізу әдістерін ашу. Студенттер тамақтан уланудың мәнін және олардың алдын-алуды, жануарлардан алынатын өнімдермен және химиялық қоспалармен улану туралы ақпаратты түсінеді.
  • Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top