Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветсансараптамасы (1-бөлім)
-
Пәннің мақсаты мал шаруашылығы үшін ветеринариялық санитарияның маңыздылығын, оның адам мен жануарларға ортақ аурулардың алдын алудағы рөлін, ет-сүт өнеркәсібі объектілерінде ветеринариялық-санитариялық іс-шараларды (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) өткізу әдістерін ашу. Студенттер тамақтан уланудың мәнін және олардың алдын-алуды, жануарлардан алынатын өнімдермен және химиялық қоспалармен улану туралы ақпаратты түсінеді.
-
Образовательная программа 6B09101 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1