Тамақтану мәдениеті және үй мәдениеті

  • «Тамақтану мәдениеті және үй мәдениеті» пәні асхананың жабдықталуын, тағам әзірлеуге арналған құралдар мен жабдықтарды, аспаптарды, тағам түрлерін, мөлшерін, көкөніс түрлерімен, тағамдық құндылығын, салат даярлау, көкөністерді безендіру, мерекелік және фуршет дастарқанын жасақтау. Дастарқан басында өзін-өзі ұстау мәнері, жеке басының гигиенасын сақтайды. Қазақ және өзге халықтардың тамақтану және дастарқан басында өзін-өзі ұстау ережелерін біледі.
  • Образовательная программа 6B01405 Көркем еңбек және сызу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top