Аңшылық шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы

  • Аң шаруашылығы өнімдерінің халықты тұтынушылық тауарлармен қамтамасыз етудегі және экспортта алатын орны, кәсіптік-аңшылық бағытындағы сүт қоректілер мен жабайы құстардан алынатын тағамдық және емдік бағытта пайдаланылатын шикізат өнімдері, сондай-ақ өсімдік тектес дәрілік және тағамдық өнімдердің химиялық құрамы мен тағамдық, емдік қасиеттері, тауарлық шығымы және сапасына қойылатын талаптар, алғашқы өңдеу технологиясы, сақтау, тасымалдау әдістері, өнім шығымын көбейтіп, сапасын жақсартудағы аң шаруашылықтарының міндеттері
  • Образовательная программа 6B08301 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top