Биотехнологиялық өндіріс кәсіпорындарын ПРЖА қолданумен жобалау

  • Пән тамақ өнімдерін өндіру бойынша биотехнологиялық кәсіпорындарды жобалау негіздерін; жекелеген өндірістерді жобалау принциптерін және олардың арасындағы өзара байланысты, кәсіпорынның технологиялық құрылымын, жобалардың құрамы мен түрлерін, жобалаудың техникалық-экономикалық негіздемесін, өндірісті қайта құру принциптерін зерделейді. ПРЖА пайдалана отырып кәсіпорынды жобалау; технологиялық процестерді ұйымдастыру кестесі; сүт комбинатының өнім есебі; ірімшік комбинатының өнім есебі; ассортиментті таңдау; технологиялық жабдықты есептеу және таңдауды оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top