Мамандық бойынша ҒЗЖ

  • Пән ғылыми зерттеулерді жоспарлауды, міндеттерді қоюды; ғылыми зерттеулер әдістерін; эмпирикалық немесе теориялық зерттеулер жүргізуді; нәтижелерді бағалауды, қорытындыларды, перспективаларды; процестер мен өнімдерге арналған нормативтік-техникалық құжаттаманы әзірлеуді; жаңа тамақ өнімдерін жасау жөніндегі практикалық жұмысты; зерттеу тақырыбын таңдауды және негіздеуді; негізгі нәтижелер мен ережелерді талдауды; олардың тиімділігін бағалауды; зерттеу шеңберінде олардың тиімділігін бағалау; мәселе бойынша эксперименттік зерттеулерді жоспарлау және жүргізуді оқытады.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top