Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдері өндірісі
-
Пән қазіргі маманның кәсіби құзыреттілігін қалыптастырады және қарастырады: ет және ет өнімдерінің жіктелуін, тағамдық құндылығын; кәсіпорында мал, құс, қояндарды қабылдау және ұстау. Малды тасымалдау, сою, қайта өңдеу; ұшаларды бөлу; ет және ет өнімдерін тоңазыту және сақтау; тағамдық субөнімдерді өңдеу; шұжық. Тұздалған өнімдер, жартылай фабрикаттар, дайын тағамдарды өндіру; технологиялық желіні таңдау, рецептура жасау.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2