Ет және ет өнімдері өндірісі

  • Пән қазіргі маманның кәсіби құзыреттілігін қалыптастырады және қарастырады: ет және ет өнімдерінің жіктелуін, тағамдық құндылығын; кәсіпорында мал, құс, қояндарды қабылдау және ұстау. Малды тасымалдау, сою, қайта өңдеу; ұшаларды бөлу; ет және ет өнімдерін тоңазыту және сақтау; тағамдық субөнімдерді өңдеу; шұжық. Тұздалған өнімдер, жартылай фабрикаттар, дайын тағамдарды өндіру; технологиялық желіні таңдау, рецептура жасау.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top