Шұжық өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән еліміздің азық-түлікпен қамтамасыз ету жүйесіндегі ет және ет өнімдері, негізгі және қосалқы шикізаттың сипаттамасы, ет шикізатының түрлері, шұжық өнімдерін өндіру үшін қолданылатын дәмдеуіштер, шұжық өнімдерінің ассортименті және етті кесудің технологиялық сызбаларын, ұшалар, шұжық өнімдерін өндіруге бағытталған шикізат пен қосалқы материалдардың кірісін бақылау, мал шаруашылығын алғашқы өңдеу сатысында ет сапасына әсер ететін факторлар, шұжық өнімдерін өндірудің технологиялық процесін оқытады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top