Ет және балық кәсіпорындарына арналған жабдықтар

  • Пәннің мақсаты – студенттердің ет және балық өнеркәсібі жабдықтарының құрылымы, жұмыс істеу принципі, қауіпсіз пайдалану ережелері және техникалық және технологиялық есептерін орындау әдістері туралы білімдерін меңгеру. Балық және ет өнімдерін механикалық, жылу және масса алмасу процестерінің негіздерін оқып үйрену; балық өңдеу және ет өңдеу өнеркәсібі машиналарының техникалық-экономикалық көрсеткіштерін анықтау және тиісті процестердің көрсетілген технологиялық параметрлерін қамтамасыз ету үшін қажетті жабдықтарды таңдау.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top