Функционалды және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы

  • Пән функционалды және мамандандырылған тамақтану өнімдерін әзірлеудің теориялық негіздерін зерттейді. Мамандандырылған және функционалдық тағамдарды өндіру процестеріне, мамандандырылған және функционалдық тағамдардың жаңа рецептураларын құру принциптеріне, мамандандырылған және функционалдық тағамдардың құрамы мен қасиеттерінің негізгі сипаттамаларына ерекше назар аударылады. Пәннің мазмұны функционалдық және мамандандырылған бұйымдар технологиясы саласындағы химиялық және технологиялық процестерді зерттеумен байланысты мәселелер кешенін қамтиды.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top