Қоғамдық тамақтану жабдықтары

  • Пән шикізатты механикалық өңдеу және өнімдерді термиялық аспаздық өңдеу, оларды тасымалдау және өткізудің технологиялық процестерін орындауға арналған техникалық құралдардың бүкіл кешенін көрсететін ғылыми-техникалық ақпаратпен айналысады. Теориялық білімдер мен практикалық дағдылар жабдықты құрылғы және қауіпсіз пайдалану, шикізатты, энергияны және басқа ресурстарды ұтымды пайдалану, сонымен қатар технологиялық жабдықтардың заманауи түрлерін пайдалана отырып, өндірісті ұйымдастырудың заманауи әдістері саласында оқытылады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top