Азық-түлік өнімдерін сенсорлық талдау

  • Пән: тағамның сенсорлық бағасы және өнім сапасының көрсеткіштері жүйесіндегі белгілер; органолептикалық сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы және тұжырымдамалық аппараты; органолептиканың психофизиологиялық негіздері; органолептикалық және аспаптық талдау нәтижелері арасындағы байланысты; сараптамалық әдістеменің негізгі принциптері және тауар сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдануды; сенсорлық талдау әдістерін; баллдық шкаланы; азық-түлік өнімдерін заманауи сенсорлық талдауды ұйымдастыруды қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top