Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін сенсорлық талдау
-
Пән: тағамның сенсорлық бағасы және өнім сапасының көрсеткіштері жүйесіндегі белгілер; органолептикалық сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы және тұжырымдамалық аппараты; органолептиканың психофизиологиялық негіздері; органолептикалық және аспаптық талдау нәтижелері арасындағы байланысты; сараптамалық әдістеменің негізгі принциптері және тауар сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдануды; сенсорлық талдау әдістерін; баллдық шкаланы; азық-түлік өнімдерін заманауи сенсорлық талдауды ұйымдастыруды қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1