Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық түлікті сақтау технологиясы
-
Пән тауарларды тарату кезінде тамақ өнімдерімен жүретін физикалық, химиялық, микробиологиялық, биохимиялық және физика-химиялық процестерді зерттейді; сақтау негіздері: қоймалардың типтері мен түрлері, сақтау әдістері, әдістері мен режимдері, сақтау шарттарына байланысты тауарлардың жіктелуі, тауарларды сақтауға орналастыру ережелері; тамақ өнімдерінің әртүрлі топтарын тасымалдау технологиясын және ұйымдастыруды оқып білу.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2