Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Автоматика және автоматтандырылған басқару жүйелері
-
Бұл курста тамақ өндірісінің технологиялық процестерін автоматтандырудың және автоматтандырылған басқару жүйелерінің негізгі аспектілері зерттеледі; заманауи бақылау-өлшеу құралдары және олардың техникалық сипаттамалары қарастырылады; технологиялық параметрлерді өлшеуге арналған бақылау-өлшеу құралдары: температура, қысым, ылғалдылық, деңгей, шығын, концентрация; реттеуші құрылғылар; сүт өндірісінің өнімдері, ет жартылай фабрикаттары, шұжық өнімдері, макарон өндірісінің технологиялық процестерін автоматты басқару жүйелері.
-
Образовательная программа 6B07105 Технологиялық машиналар және жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2