Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін өңдеудің физикалық тәсілдері
-
Бұл курста шикізатты өңдеудің электрофизикалық әдістері зерттеледі: тамақ өнімдерін инфрақызыл сәулемен өңдеу, микротолқынды тамақ өнімдерін өңдеу, жоғары жиілікті тамақ өнімдерін өңдеу, тамақ өнімдерінің электр байланыс әдістері, электростатикалық өрісте өңдеу, электрофлотация. Өңдеудің жылуфизикалық әдістері. Акустикалық тамақ өңдеу әдістері: ультрадыбыспен, импульсті және импульсті өңдеу әдістері. Өнімдерді термиялық өңдеуден кейін физикалық-химиялық қасиеттері мен биологиялық құндылығының өзгерістері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07105 Технологиялық машиналар және жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2