Тамақ өндірісінің механикалық және гидромеханикалық процестері және аппараттары

  • Бұл курс білім алушыларға технологиялық процестер мен тамақ өндірісінің аппараттарын есептеудің жалпы принциптері; процестердің қозғаушы күштері туралы білім береді. Модельдеу және ұқсастық теориясының негіздері; шикізаттың және дайын өнімдердің негізгі қасиеттері қарастырылады. Мұнда механикалық және гидромеханикалық процестердің жіктелуі мен теориялық негіздері; аппараттардың құрылысы мен жұмыс принципі зерттеледі. Білім алушылар механикалық және гидромеханикалық процестер мен аппараттарды есептеу дағдыларын меңгереді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top