Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың жан-жақты аспектілері қарастырылады: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының құрылымы; өндірістік ғимараттарға қойылатын санитарлық-техникалық талаптар; жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі; жобалау-сметалық құжаттама; учаскенің, цехтың және тұтастай кәсіпорынның жоспарын құру; инженерлік коммуникацияларды жобалау; өндірістік көлік; шикізат пен өнім ассортиментін есептеу; өндірістік цехтардың аудандарын есептеу; технологиялық жабдықты орналастыру; технологиялық процестерді ұйымдастыру кестесі.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top