Машинажасау технологиясы

  • Бұл курста тамақ машинажасаудың негіздері зерттеледі. Технологиялық машиналар мен жабдықтарды жасау үшін қолданылатын материалдар. Металл өңдеу станоктарының түрлері, құрылымы және жұмыс принципі. Дайындамалар мен бөлшектерді өңдеу бойынша негізгі технологиялық операциялар: кесу, фрезерлеу, тегістеу, бұрғылау, шынықтыру. Осы операцияларды орындау үшін металл кесетін құралдар. Дайындамалар мен бөлшектерді өңдеуге арналған құрылғылар. Бөлшектерді дайындаудың технологиялық процестерін жасау. Құрастыру сызбаларын технологиялық бақылау. Қосылыстарды құрастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top