Тамақ өнімдерін жылулық және тоңазытып өндеуге арналған технологиялық жабдықтар

  • Бұл курста тамақ және қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында қолданылатын жылу алмастырғыштар туралы ақпарат зерттеледі. Электр, газ, бу және отпен жылытылатын технологиялық жабдықтың құрылғысы, жұмыс істеу принципі және жұмыс істеу ерекшеліктері қарастырылады. Термиялық өңдеудің әртүрлі әдістерінің артықшылықтары мен кемшіліктері көрсетілген. Тамақ өнімдерін сақтауға арналған тоңазытқыштар мен қоймалардың құрылысы мен жұмыс принципі қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top