Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Суды дайындаудың физика-химиялық әдістері
-
Бұл курста кәсіпорындарда тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінде пайдалану мақсатында судың физика-химиялық дайындау мәселелері қарастырылады. Судың қасиеттері және оның сапасына қойылатын талаптар; суды тазарту әдістері; ағарту, түссіздендіру, залалсыздандыру (хлорлау, озондау, бактерицидті сәулелендіру), тұзсыздандыру, темірсізтендіру, жұмсарту, суыту, тұрақтандыру бойынша технологиялық схемалар зерделенеді. Суды өңдеуге арналған жабдықтар: араластырғыштар, қабыршақты камералар, тұндырғыштар, ағартқыштар, сүзгілер.
-
Образовательная программа 6B07105 Технологиялық машиналар және жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1