Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы

  • Студенттерді белсенді оқытуға тарту осы курста өсімдіктер мен жануарлар шикізатының түрлерін, оның жіктелуін игеруге мүмкіндік береді. Негізгі технологиялық операциялар (механикалық, жылу, физикалық, химиялық, микробиологиялық), соңғы операциялар мен циклдары бар тамақ өндіру технологиялары қарастырылады. Дайындалған шикізатқа қойылатын талаптарды, тамақ өнімдерінің жаңа ассортименттік сызықтарын, технологиялық режимдер мен параметрлерді, кәсіпорындағы бақылау процестерін, оның циклдік сипатын, өнімнің талаптары мен МЕМСТ, ТШ сәйкестігін зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top