Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мамандыққа кіріспе
-
Бұл курс студенттерге Қазақстан Республикасының тамақ өндірісінің даму тарихы туралы білім береді. Мұнда жануарлар мен өсімдіктер шикізатының негізгі сипаттамалары қарастырылады; тамақ өндірісінің процестері мен технологиялары туралы жалпы мәліметтер. Студенттер жіктеу туралы және технологиялық жабдыққа қойылатын негізгі талаптар туралы; инженерлік-техникалық қызметкерлердің лауазымдық міндеттері туралы; Абай облысының тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының жағдайы туралы шолу ақпаратын алады.
-
Образовательная программа 6B07105 Технологиялық машиналар және жабдықтар
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1