Тамақ өнеркәсiбi кәсiпорындарының технологиялық жабдықтары

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының технологиялық жабдықтары туралы ақпарат бар. Жабдықтың өнімділігі мен қуатын негізгі есептеулері. Механикалық процестерді жүзеге асыруға арналған технологиялық жабдықтар: ұнтақтау, кесу, сұрыптау, престеу. Гидромеханикалық процестерге арналған технологиялық жабдықтар: бөлу, сүзу, араластыру, сұйықтықтарды тасымалдау. Энергия және ресурс үнемдейтін технологияларды енгізу мақсатында технологиялық машиналар мен жабдықтарды техникалық жетілдіру және жаңғырту жолдары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top