Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін сенсорлық талдау
-
Пән азық-түлік өнімдерінің сапалық белгілері номенклатурасындағы органолептикалық (сенсорлық) көрсеткіштердің жетекші орнын ескере отырып, ғылыми негізделген дегустациялық талдаудың әдіснамасы мен негізгі әдістерін зерделеуде білім береді; сараптамалық әдіснаманың негізгі принциптерін және азық-түлік сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдануды қарастыру органолептикалық және аспаптық талдау нәтижелері арасында өзара байланыс орнатады.
-
Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1