Азық-түлік өнімдерін сенсорлық талдау

  • Пән азық-түлік өнімдерінің сапалық белгілері номенклатурасындағы органолептикалық (сенсорлық) көрсеткіштердің жетекші орнын ескере отырып, ғылыми негізделген дегустациялық талдаудың әдіснамасы мен негізгі әдістерін зерделеуде білім береді; сараптамалық әдіснаманың негізгі принциптерін және азық-түлік сапасының органолептикалық көрсеткіштерін сандық өлшеу үшін квалиметрияны қолдануды қарастыру органолептикалық және аспаптық талдау нәтижелері арасында өзара байланыс орнатады.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top