Тағам өнімдерінің сапа мен қауіпсіздігін басқару жүйесі

  • Өнімнің қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару саласында теориялық білімдер мен практикалық дағдыларды меңгеруі. ХАССП қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің сапа менеджменті, қауіпсіздік менеджменті жүйелеріне қойылатын халықаралық және ұлттық стандарттардың талаптары, құрылымы, мазмұны және тағам өнеркәсібі кәсіпорындарында менеджмент жүйелері құжаттарын әзірлеуге қойылатын негізгі тәсілдері.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top