Тамақ өнімдері өндірісіндегі тосқауыл технологиялары

  • Пән функционалды және мамандандырылған өнімдерді өндіруге арналған шикізаттың химиялық құрамын, олардың тағамдық, биологиялық құндылығын, технологиялық қасиеттерін, шикізатқа әсер етудің физикалық, химиялық, микробиологиялық және басқа әдістерін қолдана отырып өндіріс технологиясын, шығарылатын өнімнің сапасы мен ассортиментін жақсартатын прогрессивті бағыттарды, заманауи экологиялық талаптарды ескере отырып, қалдықсыз технологияларды дамытудың негізгі жолдарын зерттейді.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top