Азық-түлік өнімдерінің сапасын сынау және бақылау

  • Сынақтар мен бақылауды жоспарлау, ұйымдастыру және жүргізу әдістерінің негізгі ережелері туралы білімді қалыптастыру, өнеркәсіптің әртүрлі салаларының бұйымдарына зерттеу, анықтау және бақылау сынақтарын жүргізудің тәжірибелік пайдалануда, полигондарда, өндірістік кәсіпорындарда және жобалық ғылыми-зерттеу ұйымдарында ұйымдастырушылық, әдістемелік және техникалық сынақ нәтижелерін өңдеу.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top