Ет және балық өнімдері өндірісінің технологиясы

  • Ет және балық өнімдерінің технологиясы саласында қажетті білім мен біліктілікті қалыптастырады; технологиялық цикл мен технологиялық қағидаттардың негізгі кезеңдерінің мазмұны, өнімдер дайындау процесінде негізгі тағамдық заттардың өзгеруі, дайын өнімнің сапасын қалыптастыратын процестер, олардың өнімнің құрылымына, тағамдық құндылығына әсері, шикізат сапасын анықтау дағдыларын игеру, шикізат түрін, кондициясын анықтау, бір-бірін алмастыруды және маусымдылықты ескере отырып, технологиялық карталарды құруды меңгеру.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top