Тағам өнеркәсібіндегі санитария және гигиена

  • Жалпы және өнеркәсіптік санитария, тамақ өндірісінің гигиенасы негіздерін терең зерттеу, микроорганизмдердің, санитария мен гигиенаның рөлі туралы ғылыми дүниетанымды қалыптастыру, денсаулық сақтау туралы қазіргі заманғы кешенді ғылым ретінде санитария мен тамақтану гигиенасының тұжырымдамалық негіздерімен танысу, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы білім негізінде гигиеналық дүниетанымды қалыптастыру болып табылады.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top